Feest Piano’s is de ultieme Feestervaring voor jong en oud.

Wij zetten met onze eigenzinnige piano act elke locatie op z`n kop maar dan voor een verrassend voordelige prijs! De 2 zingende artiesten, Carlo (39) en Tim (33), zetten rondom de piano’s een show neer waarbij stil zijn of staan niet langer een optie is. Wij spelen echt alles, van hitgevoelige (Hollandse) meezingers, Disco en knallende house en dance classics, naar Rock and Roll tot aan de huidige meedeiners & feestknallers.

Onze pianoshow is momenteel “superhot” en door heel Nederland te zien. Verzoekjes tussendoor, een uur of avondvullend programma, een thema-avond of andere speciale wensen, niets is ons te gek. Met onze ijzersterke mix van afwisselende muziek, interactie en podium presènce weten wij het publiek telkens weer in feest stemming te krijgen.

Door het mee spelen op de Piano vleugels met de speciaal gemaakte geluidsbanden ontstaat er een super “live sound” die werkelijk op elk feest toepasbaar is met een oneindig repertoire.

Carlo

Deze Amsterdamse hit zanger en oprichter van de Feest Piano`s, weet exact hoe een feestje te vieren en deze gezelligheid om te zetten in een dansende menigte. Als klein mannetje was hij al naar zijn muzikale vader aan het kijken op het Rembrandsplein en heeft dat gevoel nooit meer los gelaten. Met zijn stem, weet hij van ballad tot dance nummer een top sfeer te creëren!

Tim

Deze jonge Brabander houd wel van een feestje. Een toetsenist in hart en nieren, pingelt hij er flink op los om iedereen aan het dansen te krijgen. Hij is er mee groot gebracht en is met zijn zang kwaliteiten een perfecte aanwinst voor de Feest Piano`s.